Om meg

En reise fra jordmor til gestaltterapeut

Min bakgrunn

Jeg er født i 1970 og tilbrakte store deler av min barndom i Ecuador, noe som har gitt meg verdifull innsikt som et Third Culture Kid. Jeg snakker dermed spansk i tillegg til norsk og engelsk.  Min yrkesreise startet ved Diakonhjemmet, hvor jeg ble utdannet sykepleier i 1992, og fortsatte med jordmorstudier ved Høgskolen i Bergen, fullført i 2001.

Min erfaring

Jeg har arbeidet ved Føde/Barselavdelingen og Fødepoliklinikken ved Stavanger Universitetssjukehus, og senere ved Kvinneklinikken ved Sørlandet Sykehus. I 2017 begynte jeg som jordmor i Kristiansand kommune. Parallelt med dette har jeg utviklet meg som gestaltterapeut, en tittel jeg oppnådde i 2013 ved Norsk Gestalt Institutt. Videreutdanningen min inkluderer studier ved Sensorimotor Psychotherapy Institute og Center for Somatic Studies.

Min terapeutiske filosofi

Som medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) er jeg forpliktet til å følge deres etiske retningslinjer og taushetsplikt. Jeg tror på å se og behandle hele mennesket – kropp, tanker og følelser – og verdsetter hver enkelt klients unike historie og erfaringer.

 

Mitt mål som terapeut er å tilby et trygt og støttende miljø hvor du kan utforske dine dypeste tanker og følelser. Jeg er her for å hjelpe hver klient på vei mot økt selvforståelse og livsbalanse.

La oss ta en prat

Er du interessert i å lære mer om hvordan gestaltterapi kan støtte deg, eller ønsker du å bestille en time? Ikke nøl med å ta kontakt. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte en samtale som kan lede til livgivende forandring og personlig vekst.

Kontakt meg